Trainingen

Filteren trainingen
  • Thema

  • Doelgroep

  • Type

  • Reset

28 trainingen gevonden

e-learnig - zakelijk schrijven - hrd groep

E-learning zakelijk schrijven

In de e-learning zakelijk schrijven leer je hoe je als professional het beste schrijvend kan communiceren. Je leert hoe je begrijpelijke en professionele teksten opstelt. Teksten die je zowel on- als offline kan gebruiken. En daarbij leer je het schrijfproces logisch, gestructureerd en stapsgewijs aanpakken.

Bekijk de training

e-learnig timemanagement - hrd groep

E-learning timemanagement

In de e-learning timemanagement krijg je handvatten om je tijd effectief en efficiënt te besteden. Je leert om focus te houden tijdens je werk en om meer regie te krijgen op hoe je tijd indeelt. Na deze e-learning heb je overzicht en balans op je werk en in je privéleven.

Bekijk de training

e-learning - presenteren met impact - hrd groep

E-learning presenteren met impact

In de e-learning presenteren met impact leer je hoe je een krachtige en overtuigende presentatie geeft die die aansluit bij de doelgroep.

Bekijk de training

training - continuïteit en de rol van de AIB en interne accountant - hrd rgoep

Training continuïteit en de rol van de AIB en intern accountant

Jouw organisatie wordt weerbaarder wanneer jij als accountant in business of als intern accountant continuïteitsrisico’s voor de organisatie herkent. Hoe doe je dat? En hoe adviseer je hier effectief over? Dat leer je in deze training. Ook geef je hiermee invulling aan het verplichte onderwerp continuïteit in je PE-portfolio.

Bekijk de training

training vergroot jouw werkgeluk - hrd groep

Training vergroot jouw werkgeluk

Betrap jij jezelf er weleens op dat je uitkijkt naar je vrije dagen en opkijkt tegen de start van de werkweek? Je bent niet de enige. In deze training leer je hoe je jouw werkgeluk versterkt en ga je hier concreet mee aan de slag.

Bekijk de training

training werkgeluk werkt - hrd groep

Training werkgeluk werkt!

We zien het steeds meer om ons heen: mensen die opkijken tegen de start van de werkdag, toenemende stressgerelateerde klachten en geleefd worden door de waan van de dag. Hoe zorg je dat collega’s met plezier hun werkdag starten en met voldoening afsluiten? In deze training leer je op speelse wijze hoe je het werkgeluk […]

Bekijk de training

training Business Development Strategie accountants - hrd groep

Training business development strategie

In drie interactieve workshops leer je hoe je samen met je hele team onderneemt. Het resultaat is tweeledig: een werkbaar business development plan en een impuls aan de cultuur van je team.

Bekijk de training

training commerciele vaardigheden voor accountants - hrd groep

Commerciële vaardigheden voor accountants

De kwaliteit van je zakelijke relaties is even belangrijk als de kwaliteit van je dienstverlening. In deze training leer je wat jouw bijdrage kan zijn in het commerciële proces. Alle aspecten van acquisitie tot relatiebeheer komen aan de orde.

Bekijk de training

vitaal op werk - overgang - hrd groep

Vitaal op werk in de overgang

De training – vitaal op werk in de overgang – is voor vrouwen in de leeftijd van 38 tot 60 jaar. Wil je meer weten over de invloed van hormonen op jouw welbevinden? Of hoe een gezonde levensstijl kan helpen bij overgangsklachten, ook op werk?

Bekijk de training

training zelf assessments doen - hrd groep

Assessorvaardigheden

Wil jij het vak leren van assessmentpsycholoog? Of wil jij als assessor meer diepgang bereiken in je analyse en strakkere rapportages leren schrijven, met adviezen waar echt iets mee wordt gedaan? Volg dan nu de training ‘assessorvaardigheden’. De training is ontwikkeld door onze doorgewinterde assessmentpsychologen.

Bekijk de training

training conflictmanagement - hrd groep

Conflictmanagement

In de training conflictmanagement leer je hoe je conflicten kan zien aankomen en voorkomen. En als het conflict toch escaleert, leer je wat je kan doen om op verschillende manieren de gemoederen tot bedaren te brengen.

Bekijk de training

training gespreksvaardigheden - hrd groep

Gespreksvaardigheden

In de training gespreksvaardigheden werk je aan vaardigheden om effectief te communiceren en om je gesprekspartner te sturen.

Bekijk de training

Inschrijven nieuwsbrief

* verplicht

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie voor verwerking zal worden overgedragen aan Mailchimp. Lees hier meer over hoe Mailchimp met privacy om gaat.