Trainingen

Filteren trainingen
  • Thema

  • Doelgroep

  • Type

  • Reset

21 trainingen gevonden

training presenteren met impact voor accountants - hrd groep

Presenteren met impact voor accountants

In de training presenteren met impact krijg je handvatten om effectief een presentatie voor te bereiden, je leert de juiste keuze maken voor audiovisuele middelen en je goed voorbereiden op de interactie met je publiek.

Bekijk de training

training adviesvaardigheid voor accountants - hrd groep

Adviesvaardigheid voor accountants

In de training adviesvaardigheid leer je professioneel adviseren door structuur aan te brengen in jouw adviesprocessen en je opdrachtgever effectief te beïnvloeden.

Bekijk de training

training coachen en begeleiden voor accountants - hrd groep

Coachen en begeleiden voor accountants

Veel accountants coachen of begeleiden collega’s. Coaching en begeleiding is ook wenselijk om medewerkers te laten groeien en mee te gaan met de laatste ontwikkelingen.

Bekijk de training

training het schrijven van een managementletter - accountants - hrd groep

Schrijven van een managementletter

In de training het schrijven van een managementletter krijg je handvatten om je bevindingen en adviezen met een concreet doel en heldere structuur over te brengen.

Bekijk de training

training conflictmanagement - hrd groep

Conflictmanagement

In de training conflictmanagement leer je hoe je conflicten kan zien aankomen en voorkomen. En als het conflict toch escaleert, leer je wat je kan doen om op verschillende manieren de gemoederen tot bedaren te brengen.

Bekijk de training

training coachen en begeleiden voor accountants - hrd groep

Frauderisicofactoren (6 PE)

In deze training krijg je meer inzicht in frauderisicofactoren. Je vergroot daarnaast je vaardigheden in het analyseren van frauderisicofactoren en het omgaan met dillema’s.

Bekijk de training

training presenteren met impact - hrd groep

Presenteren met impact

In de training presenteren met impact werk je aan je eigen presentatie en je presentatievaardigheden. Na deze training presenteren met impact kun je op een overtuigende en zelfverzekerde manier presenteren.

Bekijk de training

training voor controleleiders - accountants - hrd groep

Leidinggeven voor controleleiders

Een controleteam draait niet vanzelf, daarvoor heeft het een leider nodig. In de training leidinggeven aan een team voor controleleiders ontdek je jouw voorkeuren en kwaliteiten en leer je sturen op planning en resultaten.

Bekijk de training

training adviesvaardigheden - hrd groep

Zeg wat je Ziet (8 PE)

In deze training krijg je handvatten om je communicatieve vaardigheden te versterken. Je leert in de verschillende fasen van het samenstel- of controleproces goede beïnvloedings- en communicatie vaardigheden te hanteren. Je werkt tevens aan je professionele (zelfverzekerde) houding.

Bekijk de training

training gespreksvaardigheden - hrd groep

Gespreksvaardigheden

In de training gespreksvaardigheden werk je aan vaardigheden om effectief te communiceren en om je gesprekspartner te sturen.

Bekijk de training

training auditvaardigheden - hrd groep

Auditvaardigheden

Tijdens de training auditvaardigheden werk je aan gespreksvaardigheden die je bij de voorbereiding, de uitvoering en de terugkoppeling van een auditgesprek nodig hebt.

Bekijk de training

Inschrijven nieuwsbrief

* verplicht

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie voor verwerking zal worden overgedragen aan Mailchimp. Lees hier meer over hoe Mailchimp met privacy om gaat.