Human Capital Scan

21st century skills

Het succes van de strategie van een organisaties wordt steeds meer bepaald door het Human Capital. Wil je als organisatie succesvol zijn, dan zijn 21st century skills van het Human Capital noodzakelijk.

human capital scan - hrd groep

Onze Human Capital Scan brengt unieke talenten, drijfveren en groeipotentie van jouw human capital in beeld. Dit gebeurt op vijf competentiedomeinen die bestaan uit 21st century skills. De scan geeft inzicht in de mate waarin een strategie werkt en wat er nodig is aan extra skills, zodat de mensen in een organisatie in staat zijn om invulling te geven aan de strategie.

Vanuit ons model ‘same people, different gear’ levert de Human Capital Scan de basis voor een blueprint & ontwikkelpotentieel van jouw organisatie.

Onze Human Capital Scan is ook los in te zetten om inzicht te krijgen in het human capital van een organisatie, afdeling of team.

Wil je alles weten over onze Human Capital Scan?

Neem dan vrijblijvend contact op

Inschrijven nieuwsbrief

* verplicht

Je kunt altijd je voorkeuren aanpassen met de link onderaan elke mail. Ook kun je je te allen tijden uitschrijven.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie voor verwerking zal worden overgedragen aan Mailchimp. Lees hier meer over hoe Mailchimp met privacy om gaat.