Nieuws

Het boek ‘Van sterke start tot strategische invloed’ geeft je in overzichtelijke stappen praktische handvatten om als nieuwe or goed uit de startblokken te komen én invloed uit te oefenen op strategisch niveau.

Onderwerpen:

Wil jij als meewerkstagiair(e) bouwen aan crossmediatrainingen en samen met een team human capital experts werken aan nieuwe online oplossingen?

Onderwerpen:

Sinds 1 januari 2019 zijn organisaties verplicht om één maal per jaar in gesprek te gaan over beloningsverschillen in een organisatie. Hoe pak je dat aan? René geeft je tips.

Onderwerpen:
21 januari 2019

Stage ICT beheerder

Lees meer

Als ICT stagiair(e) ondersteun je onze ICT Expert in zijn werkzaamheden. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze medewerkers voor ICT problemen en je lost deze op.

Onderwerpen:

Ben jij een freelance psycholoog NIP met ervaring in assessments? Dan zijn we op zoek naar jou!

Onderwerpen: ,

Ben jij een psycholoog NIP met ervaring in assessments? Wil jij je blijven ontwikkelen en hou je van innovatie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Onderwerpen: ,

Leren en ontwikkelen staan bij ons hoog in het vaandel. Zoek je een leuke stageplek? Stage psychologie: bepalen en uitwerken gedragsankers.

Onderwerpen:

We zijn blij en trots! Een tevreden klant en écht bijdragen aan de samenleving.

Leren en ontwikkelen staan bij ons hoog in het vaandel. Zoek je een leuke stageplek? Stage psychologie: ontwikkeling integriteitassessment.

Onderwerpen:

Met nieuwe wetgeving op zak heeft de or niet alleen recht op informatie over beloningen, maar moet dat jaarlijks ook echt op de agenda komen. Nu nog or-en met kennis, netwerk en lef om dit initiatief van de grond te trekken!

Onderwerpen:

Leren en ontwikkelen staan bij ons hoog in het vaandel. Zoek je een leuke stageplek? Stage psychologie: valideren postbak

Ik zie verschillende artikelen langs komen over hoe belangrijk het is om te investeren in geluk op de werkvloer. Gelukkige medewerkers inspireren elkaar en hebben een hoge productiviteit.

Inschrijven nieuwsbrief

* verplicht

Je kunt altijd je voorkeuren aanpassen met de link onderaan elke mail. Ook kun je je te allen tijden uitschrijven.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie voor verwerking zal worden overgedragen aan Mailchimp. Lees hier meer over hoe Mailchimp met privacy om gaat.