Nieuws

Ben jij een psycholoog NIP met ervaring in assessments? Wil jij je blijven ontwikkelen en hou je van innovatie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Onderwerpen:

Leren en ontwikkelen staan bij ons hoog in het vaandel. Zoek je een leuke stageplek? Stage psychologie: bepalen en uitwerken gedragsankers.

We zijn blij en trots! Een tevreden klant en écht bijdragen aan de samenleving.

Leren en ontwikkelen staan bij ons hoog in het vaandel. Zoek je een leuke stageplek? Stage psychologie: ontwikkeling integriteitassessment.

Met nieuwe wetgeving op zak heeft de or niet alleen recht op informatie over beloningen, maar moet dat jaarlijks ook echt op de agenda komen. Nu nog or-en met kennis, netwerk en lef om dit initiatief van de grond te trekken!

Onderwerpen:

Leren en ontwikkelen staan bij ons hoog in het vaandel. Zoek je een leuke stageplek? Stage psychologie: valideren postbak

Onderwerpen:

Ik zie verschillende artikelen langs komen over hoe belangrijk het is om te investeren in geluk op de werkvloer. Gelukkige medewerkers inspireren elkaar en hebben een hoge productiviteit.

Integer gedrag is te beïnvloeden. Twee factoren voorspellen hoe integer iemand zich gedraagt: aanleg en omgeving

Onderwerpen:

Ik ben zó geconcentreerd bezig met het voorstellen van mijzelf, dat ik de naam van de ander niet eens hóór. Dit is wat er vaak gebeurt in communicatie.

Iedere twee jaar kijkt onafhankelijk onderzoeksinstituut Cedeo naar onze klanttevredenheid. De uitslag is binnen en onze klanten zijn zeer tevreden!

Onderwerpen:

Ontzettend trots zijn we op de Certificate of Excellence die we kregen voor onze competentie indicator (assessments) hebben gekregen. Wij doen er alles aan om de kwaliteit van ons werk optimaal te houden.

Onderwerpen: ,

Geheel onverwacht kwam OnderNamen bij ons langs met een gouden parel. OnderNamen is een organisatie die ondernemers in de regio met elkaar verbindt.

Onderwerpen:

Inschrijven nieuwsbrief

* verplicht

Je kunt altijd je voorkeuren aanpassen met de link onderaan elke mail. Ook kun je je te allen tijden uitschrijven.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie voor verwerking zal worden overgedragen aan Mailchimp. Lees hier meer over hoe Mailchimp met privacy om gaat.