Blog

Blog / Nieuws
Medewerkers met werkgeluk | HRD Groep

Medewerkers met werkgeluk daar plukt iedere organisatie de vruchten van

Human Capital Expert Paula van Hoff doet niets liever dan mensen in een training uitrusten met de juiste vaardigheden. Hoe ze dat doet? Je leest het in ons blog.

Case / Nieuws
kantoortuin - cultuuronderzoek - hrd groep

Cultuuronderzoek de fusie die niet werkt

Tijdens de fusie van twee organisaties is er weinig aandacht besteed aan de impact van de organisatieverandering op het human capital. Er is een team van 25 mensen waar de meeste wrijving zit. Het team functioneert niet. Wat is er aan de hand in dit team?

Blog / Nieuws
Tevreden medewerkers? Maak ze verantwoordelijk! | HRD Groep

Tevreden medewerkers? Maak ze verantwoordelijk!

Weten of je medewerkers zijn aangehaakt als het gaat om persoonlijke ontwikkeling zegt alles over de algemene tevredenheid in een organisatie. Waarom dat zo is?

Nieuws / Publicatie
publicatie - startende ondernemingsraad - hrd groep

Startende or – Van sterke start tot strategische invloed

Het boek ‘Van sterke start tot strategische invloed’ geeft je in overzichtelijke stappen praktische handvatten om als nieuwe or goed uit de startblokken te komen én invloed uit te oefenen op strategisch niveau.

Inschrijven nieuwsbrief

* verplicht

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie voor verwerking zal worden overgedragen aan Mailchimp. Lees hier meer over hoe Mailchimp met privacy om gaat.