Trainingen

Filteren trainingen
  • Thema

  • Doelgroep

  • Type

  • Reset

9 trainingen gevonden

training - continuïteit en de rol van de AIB en interne accountant - hrd rgoep

Training continuïteit en de rol van de AIB en intern accountant

Jouw organisatie wordt weerbaarder wanneer jij als accountant in business of als intern accountant continuïteitsrisico’s voor de organisatie herkent. Hoe doe je dat? En hoe adviseer je hier effectief over? Dat leer je in deze training. Ook geef je hiermee invulling aan het verplichte onderwerp continuïteit in je PE-portfolio.

Bekijk de training

training Business Development Strategie accountants - hrd groep

Training business development strategie

In drie interactieve workshops leer je hoe je samen met je hele team onderneemt. Het resultaat is tweeledig: een werkbaar business development plan en een impuls aan de cultuur van je team.

Bekijk de training

training commerciele vaardigheden voor accountants - hrd groep

Commerciële vaardigheden voor accountants

De kwaliteit van je zakelijke relaties is even belangrijk als de kwaliteit van je dienstverlening. In deze training leer je wat jouw bijdrage kan zijn in het commerciële proces. Alle aspecten van acquisitie tot relatiebeheer komen aan de orde.

Bekijk de training

training adviesvaardigheid voor accountants - hrd groep

Adviesvaardigheid voor accountants

In de training adviesvaardigheid leer je professioneel adviseren door structuur aan te brengen in jouw adviesprocessen en je opdrachtgever effectief te beïnvloeden.

Bekijk de training

training presenteren met impact voor accountants - hrd groep

Presenteren met impact voor accountants

In de training presenteren met impact krijg je handvatten om effectief een presentatie voor te bereiden, je leert de juiste keuze maken voor audiovisuele middelen en je goed voorbereiden op de interactie met je publiek.

Bekijk de training

training voor controleleiders - accountants - hrd groep

Leidinggeven voor controleleiders

Een controleteam draait niet vanzelf, daarvoor heeft het een leider nodig. In de training leidinggeven aan een team voor controleleiders ontdek je jouw voorkeuren en kwaliteiten en leer je sturen op planning en resultaten.

Bekijk de training

training coachen en begeleiden voor accountants - hrd groep

Coachen en begeleiden voor accountants

Veel accountants coachen of begeleiden collega’s. Coaching en begeleiding is ook wenselijk om medewerkers te laten groeien en mee te gaan met de laatste ontwikkelingen.

Bekijk de training

training auditvaardigheden - hrd groep

Auditvaardigheden

Tijdens de training auditvaardigheden werk je aan gespreksvaardigheden die je bij de voorbereiding, de uitvoering en de terugkoppeling van een auditgesprek nodig hebt.

Bekijk de training

training het schrijven van een managementletter - accountants - hrd groep

Schrijven van een managementletter

In de training het schrijven van een managementletter krijg je handvatten om je bevindingen en adviezen met een concreet doel en heldere structuur over te brengen.

Bekijk de training

Inschrijven nieuwsbrief

* verplicht

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie voor verwerking zal worden overgedragen aan Mailchimp. Lees hier meer over hoe Mailchimp met privacy om gaat.