PKI assessment

PKI, een Professioneel Kritische Instelling is cruciaal voor de kwaliteit van het werk dat een accountant levert. Het waarborgen van professioneel kritisch gedrag van accountants binnen een organisatie is dan ook van essentieel belang.

Wij hebben een PKI assessment ontwikkelt speciaal voor accountants. Het PKI assessment richt zich diepgaand en uitsluitend op de factoren die bewezen van invloed zijn op professioneel kritisch gedrag waaronder integriteit, onafhankelijkheid en assertiviteit.

Hiermee stellen wij onze klanten voor het eerst in staat om de mate waarin een accountant over een professioneel kritische instelling beschikt op een valide en betrouwbare manier inzichtelijk te maken. Dit helpt onze klanten bij de besluitvorming over bijvoorbeeld het benoemen van een partner, het beoordelen van sollicitanten en het opstellen van persoonlijke ontwikkeltrajecten voor medewerkers.

Het PKI assessment an bestaan uit de volgende onderdelen:

  • een persoonlijkheidsonderzoek
  • meerdere capaciteitentesten
  • meerdere integriteitsvragenlijsten
  • vragenlijst morele waarden
  • vragenlijst dilemma‚Äôs
  • een interview met een psycholoog
  • rollenspelen

De resultaten en het advies koppelen we in rapport terug.
Wil je meer informatie over het ons PKI assessment?

Neem contact op met onze Human Capital Experts

pki assessment - competentie indicator - hrd groep

Inschrijven nieuwsbrief

* verplicht

Je kunt altijd je voorkeuren aanpassen met de link onderaan elke mail. Ook kun je je te allen tijden uitschrijven.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie voor verwerking zal worden overgedragen aan Mailchimp. Lees hier meer over hoe Mailchimp met privacy om gaat.