Leren en gedrag

Blog
Zo zorg je ervoor dat je PE-plan top off mind blijft

Zo zorg je ervoor dat je PE-plan top of mind blijft

25 maart 2021

Voor het succes van je PE-plan en een goed PE-portfolio is het van belang dat het top of mind blijft. Maar hoe doe je dat? Je leest er alles over in ons blog.

Blog
Handige tips voor het maken van je PE-plan | HRD Groep

Handige tips voor het maken van je PE-plan

22 maart 2021

Worstel je nog met het indienen van het verplichte PE-plan? Check dan ons nieuwste blog, met daarin een aantal handige tips!

Blog
Iedereen wil eigenaarschap ervaren | HRD Groep

“Iedereen wil eigenaarschap ervaren.”

20 januari 2021

Human Capital Expert Remko Hendrikse gelooft erin dat iedereen eigenaarschap wil ervaren. “Want dan leef en werk je op een heel andere manier”. Lees verder in zijn blog.

Blog
Medewerkers met werkgeluk | HRD Groep

Medewerkers met werkgeluk daar plukt iedere organisatie de vruchten van

13 januari 2021

Human Capital Expert Paula van Hoff doet niets liever dan mensen in een training uitrusten met de juiste vaardigheden. Hoe ze dat doet? Je leest het in ons blog.

Blog
Tevreden medewerkers? Maak ze verantwoordelijk! | HRD Groep

Tevreden medewerkers? Maak ze verantwoordelijk!

6 januari 2021

Weten of je medewerkers zijn aangehaakt als het gaat om persoonlijke ontwikkeling zegt alles over de algemene tevredenheid in een organisatie. Waarom dat zo is?

Blog
Wat is duurzame ontwikkeling en hoe geef je dat vorm | HRD Groep

Wat is duurzame ontwikkeling en hoe geef je dat vorm?

29 december 2020

Vaak wordt bij duurzame ontwikkeling gedacht aan kennis en scholing. Als trainer kijkt Human Capital Expert Remko Hendrikse kijkt hier anders naar. Hoe? Check het in ons blog.

Blog
Persoonlijke ontwikkeling in coronatijd | HRD Groep

Persoonlijke ontwikkeling in coronatijd

15 december 2020

Corona heeft in een keer alle regels rondom persoonlijke ontwikkeling veranderd. Maar nieuwe regels of niet: persoonlijke ontwikkeling hoeft niet stil te staan. Hoe dan wel?

Blog
Er is zoveel mogelijk met online leren | HRD Groep

“Daar gaat mijn vak” – Online trainen in een stroomversnelling

1 december 2020

‘Daar gaat mijn vak’, dacht Human Capital Expert Paula van Hoff. Maar inmiddels omarmt ze online leren en ziet ze veel voordelen. Je leest er alles over in ons nieuwste blog.

Blog
blog - de afsluiting - paula van hoff - hrd groep

De afsluiting Het belangrijkste onderdeel van de training.

11 november 2020

“Vaak krijg ik aan het eind van een training te horen dat deelnemers het ‘Leerzaam en leuk’ vonden. Top! Maar mijn doel is dan nog lang niet bereikt!”

Blog
Assessment ouderwets? Echt niet! | HRD Groep

Assessment ouderwets? Echt niet!

21 oktober 2020

Het idee van een assessment is dat het een beoordeling is. Daar moeten we vanaf. Een assessment is namelijk een ontzettend waardevol instrument voor inzicht in persoonlijke kwaliteiten, drijfveren en ontwikkelpotentieel.

Blog
Hoe mooi een veranderplan ook is, het zijn de mensen die het moeten doen. Onderzoek daarom eerst het dna van je organisatie, voordat je een ontwikkeling in gang zet. Je leest er alles over in ons blog.

Veranderen? Maak je mensen eigenaar van de verandering.

12 oktober 2020

Hoe mooi een veranderplan ook is, het zijn de mensen die het moeten doen. Onderzoek daarom eerst het dna van je organisatie, voordat je een ontwikkeling in gang zet. Je leest er alles over in ons blog.

Blog
Help mensen om zelf hun problemen op te lossen | HRD Groep

Help mensen om zelf hun problemen op te lossen

23 september 2020

De positie van HR wordt nogal eens onderschat in een organisatie. Maar zeker in een veranderende organisatie is de invloed van HR onmisbaar. In ons blog vertellen we je meer over de rol van HR: van uitvoerend naar empowerend.

Inschrijven nieuwsbrief

* verplicht

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie voor verwerking zal worden overgedragen aan Mailchimp. Lees hier meer over hoe Mailchimp met privacy om gaat.