Kwaliteit

Blog / Nieuws
Hoe krijg ik het MT mee in mijn plannen | HRD Groep

Hoe krijg ik het MT mee in mijn plannen?

Bij organisatieveranderingen kan het knap lastig zijn het hele MT mee te krijgen. Afdeling versus organisatie. Hoe kun je hiermee omgaan? En hoe kan dit beter?

Nieuws
online ontwikkeltraject - hrd groep

We gaan voor 100% online ontwikkeltrajecten

Net als bij iedereen, zijn ook bij ons de fysieke trainingen, coaching, assessments en adviestrajecten nu niet mogelijk. Maar dat betekent niet dat we stilstaan. Daarom zijn we voor 100% online beschikbaar. Cynthia van der Ent vertelt:

Nieuws
news - trots klanttevredenheid - cedeo - hrd groep

Wij zijn trots, want onze klanten zijn zeer tevreden!

Iedere twee jaar kijkt onafhankelijk onderzoeksinstituut Cedeo naar onze klanttevredenheid. De uitslag is binnen en onze klanten zijn zeer tevreden!

Nieuws
nieuws - uitreiking certificate of excellence - assessment - competentie indicator - hrd groep

Certificate of Exellence assessments

Ontzettend trots zijn we op het Certificate of Excellence die we kregen voor onze assessments. Wij doen er alles aan om de kwaliteit van ons werk optimaal te houden.

Nieuws
nieuws - zilveren parel - onder namen 2016 - hrd groep

Uitreiking gouden parel

Geheel onverwacht kwam OnderNamen bij ons langs met een gouden parel. OnderNamen is een organisatie die ondernemers in de regio met elkaar verbindt.

Nieuws
nieuws - fd gazellen - groei - hrd groep

FD Gazellen Award 2015

Onze branche heeft het zwaar gehad in de crisis en toch is het ons gelukt om juist in die periode te groeien. In 2015 kregen we daarom een FD Gazellen award uitgereikt.

Inschrijven nieuwsbrief

* verplicht

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie voor verwerking zal worden overgedragen aan Mailchimp. Lees hier meer over hoe Mailchimp met privacy om gaat.