Meewerkstage online leren

Vacature /
5 juli 2021
commercieel talent - hrd groep

Durf jij jezelf uit te dagen en ben je op zoek naar een praktische stage waarin jouw ontwikkeling centraal staat? Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou!

De invulling van jouw stage is afhankelijk van jouw eigen interesses en vaardigheden. Dus, wie ben jij en wat wil je ontwikkelen?

Wat ga je doen?

Tijdens deze stage ligt de nadruk op het ondersteunen bij onze online modules en e-learnings. Hierbij verbeter je huidig materiaal, maar maak je ook nieuwe modules. Graag gaan we in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en de stage zo in te richten, zodat je kan leren wat je wilt leren. De exacte invulling van de stage is afhankelijk van jouw eigen interesses en leerdoelen.

Voor de stage krijg je een vergoeding van €400 per maand (o.b.v. 40 uur).

Jij bent ...

  • student onderwijskunde (hbo/wo)
  • professioneel, transparant en leergierig. Je zet je vol in, maar maakt het ook bespreekbaar als je tegen je grenzen aanloopt.
  • iemand met een verantwoordelijkheidsgevoel. Je zal namens ons de klant zo goed mogelijk te bedienen
  • een ster in de Nederlandse taal
  • oplettend en nauwkeurig en bewaakt daarmee de kwaliteit van jouw werk
  • positief en spontaan en komt samen met ons een leuke stageperiode beleven

Wij zijn ...

Een flexibel stagebedrijf met een informele werkomgeving waarin we vanuit vertrouwen werken en onze kernwaarden persoonlijk, karakteristiek, oordeelvrij, flexibel en vakkundig, centraal staan.

Je wordt begeleid door een expert die zeer betrokken is bij het traject waaraan jij gaat meewerken. Hij of zij ondersteunt je bij je werkzaamheden en helpt je met je persoonlijke leerdoelen in de ontwikkeling tot professional.

Over HRD Groep

Het human capital is het hart van iedere organisatie. De mensen in een organisatie zijn het belangrijkste voor het realiseren van groei en verandering. Zij zijn alle kennis, ervaring, energie en creativiteit achter ideeën en innovatie.

Vanuit onze expertise in duurzame gedragsverandering helpen wij organisaties bij de ontwikkeling van mensen en teams op alle niveaus. Dit doen we door het ontwikkelen en uitvoeren van training, coaching, assessments, e-learnings, academies en cultuuronderzoek. Op maat en met een blijvend resultaat. Zo zorgen we samen voor breed gedragen ontwikkeltrajecten, waarbij mensen zich betrokken, gezien en gemotiveerd voelen.

Solliciteren?

Of wil je meer weten over hoe een stage bij ons eruit ziet? Mail dan je cv en motivatiebrief naar Lot van Brakel

Solliciteer!

*Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Inschrijven nieuwsbrief

* verplicht

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie voor verwerking zal worden overgedragen aan Mailchimp. Lees hier meer over hoe Mailchimp met privacy om gaat.