Meewerkstage assessments

Vacature /
5 juli 2021
assertiviteit bootcamp - hrd groep

Durf jij jezelf uit te dagen en ben je op zoek naar een praktische stage waarin jouw ontwikkeling centraal staat? Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou!

De invulling van jouw stage is afhankelijk van jouw eigen interesses en vaardigheden. Dus, wie ben jij en wat wil je ontwikkelen?

Wat ga je doen?

Tijdens deze stage ligt de nadruk op het ondersteunen bij onze online assessments. Graag gaan we in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en de stage zo in te richten zodat je kan leren wat je wilt leren. De exacte invulling van de stage is afhankelijk van jouw eigen interesses en leerdoelen.

Ben je geïnteresseerd assessmentpsycholoog of trainer te worden? Dan kan je ook meelopen met één van onze trainers of assessmentpsychologen.

Ook is er ruimte voor een afstudeeropdracht binnen ons bedrijf. Graag gaan we hierover in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Voor de stage krijg je een vergoeding van €400 per maand (o.b.v. 40 uur).

Jij bent ...

  • student (toegepaste) psychologie (hbo/wo)
  • professioneel, transparant en leergierig. Je zet je vol in, maar maakt het ook bespreekbaar als je tegen je grenzen aanloopt.
  • iemand met een verantwoordelijkheidsgevoel. Je zal namens ons de klant zo goed mogelijk te bedienen
  • een ster in de Nederlandse taal
  • oplettend en nauwkeurig en bewaakt daarmee de kwaliteit van jouw werk
  • positief en spontaan en komt samen met ons een leuke tijd stageperiode beleven

Wij zijn ...

Een flexibel stagebedrijf met een informele werkomgeving waarin we vanuit vertrouwen werken en onze kernwaarden persoonlijk, karakteristiek, oordeelvrij, flexibel en vakkundig,  centraal staan.

Je wordt begeleid door een expert die zeer betrokken is bij het traject waaraan jij gaat meewerken. Hij of zij ondersteunt je bij je werkzaamheden en helpt je met je persoonlijke leerdoelen in de ontwikkeling tot professional.

Over HRD Groep

Het human capital is het hart van iedere organisatie. De mensen in een organisatie zijn het belangrijkste voor het realiseren van groei en verandering. Zij zijn alle kennis, ervaring, energie en creativiteit achter ideeën en innovatie.

Vanuit onze expertise in duurzame gedragsverandering helpen wij organisaties bij de ontwikkeling van mensen en teams op alle niveaus. Dit doen we door het ontwikkelen en uitvoeren van training, coaching, assessments, e-learnings, academies en cultuuronderzoek. Op maat en met een blijvend resultaat. Zo zorgen we samen voor breed gedragen ontwikkeltrajecten, waarbij mensen zich betrokken, gezien en gemotiveerd voelen.

Ben je enthousiast?

Of wil je meer weten over hoe een stage bij ons eruit ziet? Mail dan je cv en motivatiebrief naar Lot van Brakel

Solliciteer!

*Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Inschrijven nieuwsbrief

* verplicht

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie voor verwerking zal worden overgedragen aan Mailchimp. Lees hier meer over hoe Mailchimp met privacy om gaat.